Truita de samfaina

Sopa de pa
INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 pebrot
1 carbassó
1 albergínia
1/2 pastilla de caldo
1 ceba
Bolets (al gust)
1/2 dotzena d’ous

QUÈ PODEM APROFITAR:

Caldo d’altres cuinades que tinguem guardat al congelador.

ELABORACIÓ:
  • Fregir totes les verdures.
  • Un cop fregit, afegir-hi els ous batuts per finalitzar la truita.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Sempre que puguis compra productes a granel, sense envasos innecessaris.
  • En cas d’haver de comprar productes envasats procura que l’envàs sigui de cartró o vidre.
RECICLA:

Restes de les verdures i closques d’ou.

Paper de la pastilla de caldo, oueres de plàstic.

Oueres de cartró

RECEPTA PROPOSADA PER:

Carmen Ros

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>