Truita de colors

INGREDIENTS

Patates
Espinacs
Ceba
6 ous
Oli d’oliva

QUÈ PODEM APROFITAR:

Qualsevol restes de verdura que tinguem per la nevera que vagi bé de gust amb les patates (bledes, pebrots, pèsols, pastanagues, espinacs,…).

ELABORACIÓ:
  • S’utilitzen 2 paelles: una per fregir les patates (la quantitat necessària per a una truita de 3 ous) i l’altra per sofregir.
  • Quan les patates i els espinacs estan a punt, fem batre tres ous en un bol i barregem les patates.
  • En un paella amb poc oli, vessem la barreja i comencem a fer una truita de patates.
  • Al bol, batem els altres tres ous i barregem els espinacs.
  • Posem aquesta segona barreja a sobre la truita de patates, que ja és al foc.
  • Treballem la truita donant-li voltes fins que estigui ben cuita.
  • La retirem en un plat i la tallem en 8 porcions de la mateixa mida.
  • Tombem una porció sí i una no de la truita i ja tenim una truita fàcil i amb una presentació divertida.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Evita comprar productes envasats innecessàriament. La millor opció, comprar productes frescos, de la terra i a granel.
  • Ves al mercat amb bosses reutilitzables, el cabàs o el carro. Evitaràs l’ús excessiu de bosses de plàstic.
RECICLA:

Restes de verdura i closca d’ou.

Ouera (si és de plàstic), ampolla i tap de l’oli (si és de plàstic).

Ampolla de l’oli (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Silvia Fernández

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>