Torrijas amb canyella i fruits secs

INGREDIENTS

Pa dur
Ou
Canyella
Anís
Oli
Sucre
Llet
Restes de fruits secs

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem el pa dur del dia anterior, les restes de fruits secs que estan esmicolades al fons de les bosses i les restes d’una ampolla d’anís.

ELABORACIÓ:
  • Tallem el pa dur a rodanxes i en un plat les posem en remull amb llet. Al cap d’una estona escorrem la llet.
  • En un bol i batem un ou i li afegim una mica d’anís i canyella.
  • Arrebossem les rodanxes de pa amb l’ou i les fregim amb l’oli.
  • A continuació, les passem per sucre i fruits secs picats.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Acostumar-se a reutilitzar les restes de menjar pot fer que descobrim noves receptes, molt millors que les d’un llibre.
  • Eviteu que la flama del fogó sobresurti de la base del recipient o que aquest sigui més petit que el fogó, ja que si no es perd escalfor.
  • Compreu els fruits secs a granel i amb closca, són més gustoses.
RECICLA:

Closca d’ou, closques de fruits secs (si no són fruits secs pelats).

Bric de la llet, ampolla de l’oli (si és de plàstic), tap de l’ampolla de l’oli, tap de l’ampolla de l’anís, envàs dels fruits secs, tap del pot de la canyella i pot de la canyella (si és de plàstic).

Cartró del sucre.

Ampolla d’anís i ampolla de l’oli i pot de la canyella (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Maria Marchori Montoro

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>