Suc de pera

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 Kg de peres
1 l d’aigua
150 g de sucre

QUÈ PODEM APROFITAR:

Fent sucs podem aprofitar la fruita sobrera, sobretot la que s’ha fet molt madura. El suc resultant serà molt més bo que els típics envasats.

ELABORACIÓ:
  • Millor usar la varietat de pera “llimonera”, pelar, treure els cors i trossejar.
  • Coure al bany maria 1 hora.
  • Quan la fruita sigui tova afegir l’aigua i el sucre.
  • Batre i posar-ho en pots de vidre.
  • Tapar hermèticament i esterilitzar durant 20 minuts.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Procura que el fogó no sigui més gran que l’olla, estalviaràs la pèrdua d’energia innecessària.
  • No compris un pot per posar el suc resultant, aprofita pots de vidre de rosca per exemple que tinguis per casa.
RECICLA:

Pell i cor de la pera.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Sergi Salvany

Bookmark and Share