Sopes de pa

INGREDIENTS

Pa sec
Aigua
Sal
1 ou

QUÈ PODEM APROFITAR:

El pa que se’ns ha assecat.

ELABORACIÓ:
  • Ompliu una olla amb aigua al foc i els trossos de pa sec.
  • Feu que bulli una bona estona i hi poseu sal.
  • Poseu l’ou sencer i passeu per la batedora.
  • En funció del gust de cadascú, es poden fer més espesses o més clares.
  • Si voleu que es vegin una mica els fils de l’ou, poseu-hi l’ou i espereu un minut abans de passar la batedora. L’ou s’haurà cuit una mica i queda maco veure’l.
BONES PRÀCTIQUES:
  • No esperis que l’aigua de l’aixeta surti calenta, així estalviaràs aigua i energia.
  • Compra els ous a granel i porta l’ouera de casa.
  • Per evitar que se’ns assequi el pa, talla’l a trossos i congela’l.
RECICLA:

Closques d’ou.

Pot de la sal.

Ouera de cartró.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Pepita Gamisans

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>