Sopa de macarrons

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
¼ de cigrons
1 ceba
Uns tomàquets
2 ous
All
Julivert
Macarrons

QUÈ PODEM APROFITAR:

Els cigrons de fer caldo (per exemple de la carn d’olla de Nadal).

ELABORACIÓ:
  • Poseu a bullir els cigrons en dos litres d’aigua durant 1h i 30 min.
  • Un cop bullits, reserveu l’aigua.
  • Bulliu els ous en un cassó.
  • Sofregiu la ceba i els tomàquets en una paella. Un cop sofregit, ho cobriu amb aigua i ho deixeu bullir uns 15 minuts.
  • Fet això, barregeu tot amb la batedora i ho passeu pel xinès.
  • Amb l’aigua que havíeu reservat, bulliu els macarrons.
  • Feu una picada amb els alls crus, el julivert i el rovell dels ous bullits.
  • Un cop escorreguts els macarrons, barregeu tot en l’olla dels macarrons.
  • La clara dels ous la podeu presentar en trossos al plat.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Pots guardar l’aigua de bullir per reutilitzar-la en altres plats. Et pot donar un sabor diferent als plats.
  • Evita que la flama del fogó sobresurti de la base del recipient o que aquest sigui més petit que el fogó ja que és escalfor que es perd.
  • Compra la fruita i la verdura a granel per evitar la comprar d’envasos innecessaris.
RECICLA:

Closques d’ou, restes de ceba, alls i tomàquets.

Envàs de cartró dels macarrons, ouera dels ous (si és de cartró).

Ampolla de l’oli (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Neus vilalta

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: Sopa de macarrons

  1. Sergi Salvany diu:

    I el suc de la sopa?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>