Sopa de llet

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Llet
Sucre
Pa sec
Una mica de cacau en pols (opcional)

QUÈ PODEM APROFITAR:

La meva mare em preparava aquest plat per esmorzar i aprofitava les restes de pa sec dels dies anteriors.

ELABORACIÓ:
  • Escalfar una mica la llet i afegir-hi el pa sec.
  • Deixar que el pa s’estovi una miqueta i, si es vol, afegir-hi una mica de cacau en pols.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si escalfes la llet al foc, procura que la mida del fogó no sigui més gran que la cassola, evitaràs pèrdues innecessàries d’energia.
RECICLA:

L’envàs del cacau en pols, el bric de la llet.

Paquet del sucre.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Albert Pardo – Orpí

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>