Sopa de col amb pernil

INGREDIENTS

Caldo de bullir la col
Pernil
Nou moscada
Pa dur

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem el caldo de bullir la col i pa que s’hagi queda’t dur.

ELABORACIÓ:
  • Fregim pernil salat a daus i afegim una mica de nou moscada.
  • A continuació afegim uns trossets de pa dur i el fregim junt amb el pernil.
  • Per últim afegim el pernil i el pa fregit al caldo de bullir la col.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Acostumar-se a reutilitzar les restes de menjar pot fer que descobrim noves receptes, molt millors que les d’un llibre.
  • Ves al mercat amb bosses reutilitzables, el cabàs o el carro. Evitaràs l’ús excessiu de bosses de plàstic.
  • Sempre que puguis busca la utilitat que poden tenir els residus que generes. Pots d’espècies poden servir per guardar noves espècies.
RECICLA:

Restes de menjar.

Tap del potet de la nou moscada i potet (si és de plàstic).

Potet de la nou moscada (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Maria Marchori Montoro

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>