Sopa de bolets

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 kg de bolets (rovellons, llanegues, fredolics… els que tingueu.
2 botifarres crues
1 ceba gran
3 dents d’all
Julivert
Oli
Sal
3 llesques de pa de pagès torrat

QUÈ PODEM APROFITAR:

Es pot fer amb qualsevol tipus de bolets, sobretot per aprofitar els bolets trencats i els més lletjos.

ELABORACIÓ:
  • Fregir les butifarres i retirar-les.
  • Saltejar uns 10 minuts els bolets.
  • Amb el mateix oli de saltejar els bolet, afegir-hi la ceba, els alls i el julivert a trossos, i sufregir uns 10 minuts més.
  • Posar en una olla l’aigua i afegir tot el saltejat, les butifarres, el pa torrat a trossos i bullir uns 10 minuts més.
  • Posar-hi sal al gust i triturar-ho tot.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Quan aneu a comprar les butifarres i els bolets, eviteu que us els serveixin amb safata de porexpan o de plàstic.
RECICLA:

La pell de la ceba, de l’all i les restes dels bolets.

Safates de plàstic o porexpan de la carn.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Maria Almirall

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>