Samfaina gratinada

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 tros de barra de pa
samfaina
formatge ratllat
formatge de cabra

QUÈ PODEM APROFITAR:

Restes de samfaina.

ELABORACIÓ:
  • Tallar la barra per la meitat i fer-ne trossets de uns 4-5 cm.
  • Posar-hi a sobre la samfaina, una mica de formatge ratllat i trossos de formatge de cabra (rulo).
  • Al forn a gratinar i menjar-ho calent.
  • Es pot menjar de primer plat acompanyat d’enciam o per fer un pica-pica acompanyat d’altres coses. En aquest cas el trossos de pa els farem una mica més petits.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Ves a comprar el pa amb la bossa de tela i evitaràs generar bosses de plàstic innecessàries.
  • Si et sobra menjar, guarda’t en una carmanyola es conserva molt bé. No utilitzis paper d’alumini o film per conservar-lo
  • Fes la llista de la compra per evitar comprar productes innecessaris. Moltes vegades molts d’aquests productes s’acaben llençant.
RECICLA:

La pell del formatge i altres restes de menjar.

Embolcall del formatge.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Pepita Gamisans

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: Samfaina gratinada

  1. recicla't a la cuina diu:

    Pepita una recepta genial! Envia’ns una foto quan tornis a fer-la que la penjarem!
    gràcies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>