
INGREDIENTS
Per a 4 persones:
Oli
Llet
Anís o aiguardent
Llevat
El ratllat d’una llimona
7 cullerades grans de sucre
500 g. de farina (el que admeti).
QUÈ PODEM APROFITAR:
Anís o aiguardent oblidat de paneres de Nadal d’anys anteriors que tenim al moble bar del menjador.
ELABORACIÓ:
- Barrejar tots els ingredients. La closca de l’ou ens servirà per mesurar les quantitats.
- 2 closques de llet.
- 1 closca d’anís o aiguardent.
- Un cop tot barrejat, donar-li la forma i fregir.
BONES PRÀCTIQUES:
- Procura que la mida del fogó no sigui més gran que la paella, serà escalfor que perdem.
- En cas d’haver de comprar els ous envasats procura que l’envàs sigui de cartró.
RECICLA:

Restes de les pomes

Envàs de la sal i la mantega

Oueres de cartró
RECEPTA PROPOSADA PER:
Josefa Miguel Gómez