Rosquilles fregides

Rosquilles
INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Oli
Llet
Anís o aiguardent
Llevat
El ratllat d’una llimona
7 cullerades grans de sucre
500 g. de farina (el que admeti).

QUÈ PODEM APROFITAR:

Anís o aiguardent oblidat de paneres de Nadal d’anys anteriors que tenim al moble bar del menjador.

ELABORACIÓ:
  • Barrejar tots els ingredients. La closca de l’ou ens servirà per mesurar les quantitats.
  • 2 closques de llet.
  • 1 closca d’anís o aiguardent.
  • Un cop tot barrejat, donar-li la forma i fregir.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Procura que la mida del fogó no sigui més gran que la paella, serà escalfor que perdem.
  • En cas d’haver de comprar els ous envasats procura que l’envàs sigui de cartró.
RECICLA:

Restes de les pomes

Envàs de la sal i la mantega

Oueres de cartró

RECEPTA PROPOSADA PER:

Josefa Miguel Gómez

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>