“Recicla’t a la cuina, aprofitem-ho tot!” és una campanya impulsada pel Consell Comarcal de l’Anoia que té per objectiu inventar i difondre un tipus de cuina pròpia de la comarca, de baix impacte ambiental i econòmica, que contribueixi en la prevenció de residus a la cuina i fomenti la recollida selectiva dels residus domèstics a les llars de la comarca.
Des de finals de novembre fins al febrer de 2011 s’inicia un procés de participació obert a tota la ciutadania de la comarca amb l’objectiu d’elaborar els continguts del llibre de cuina de l’Anoia. El llibre pretén recopilar les receptes i bones pràctiques a la cuina que s’impartiran en els cursos i les receptes i comentaris que ens aneu enviant  o deixeu al blog de la campanya fins el més de febrer.
El llibre de receptes arribarà per la Diada de Sant Jordi al vostre Ajuntament i a les llibreries, parades de llibres, etc. que organitzi el vostre municipi el dissabte 23 d’abril de 2011. També el trobareu disponible en versió digital en aquesta mateixa web.

Entre totes les receptes que ens envieu es sortejarà un lot de productes de la terra valorat en 200€ de l’Agrobotiga de la Cooperativa Agro Igualada

Anima’t i participa!

Bookmark and Share

Els comentaris estan tancats.