Púding de peix

INGREDIENTS

(diuen que per quatre persones, però la veritat és que si els ous són macos, dóna per més!)
7 ous sencers
250 cl. de nata líquida
250 cl. de salsa de tomàquet
600 gr. del peix de fer sopa, cuit i esmicolat
400 gr. de rap congelat, cuit y esmicolat
Sal

QUÈ PODEM APROFITAR:

El peix esmicolat de fer sopa. Si teniu hort, les closques d’ou esmicolades al voltant de la tija de la planta van molt bé per dificultar el pas dels cargols invasors.

ELABORACIÓ:
  • Batre els ous.
  • Afegir la nata i seguir batent.
  • Afegir el tomàquet i seguir batent.
  • Quan estigui ben barrejada, afegir la mescla al motlle, que prèviament l’haurem untat amb mantega i empolsegat amb pa ratllat.
  • Una vegada en el motlle, escampar el peix en la mescla.
  • Posar al forn prèviament precalentat i tenir-lo durant aproximadament una hora a 170 graus al bany maria.
  • SERVIR: Com acompanyament se li pot afegir salsa rosa.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Escull el peix de roca per fer la sopa et sortirà més gustosa. A més, beneficiaràs els pescadors que utilitzen arts de pesca que no malmeten el fons marí.
  • Si no pots comprar els ous a granel, tria aquells que van en ouera de cartró i no de plàstic.
  • Aprofita l’escalfor del forn un cop acabat el púding per posar-hi altres aliments que requereixin poc temps de cocció, com per exemple, el pa torrat.
  • Procura que la mida del fogó no sigui més gran que la paella, evitaràs pèrdues innecessàries d’energia.
RECICLA:

Restes de peix i closques d’ou

Bric de la nata i tap del pot de tomàquet.

Ouera de cartró.

Pot de tomàquet i pot de la sal.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Eva Belmonte i Pons – (El Bruc)

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>