Xoriço de xocolata

INGREDIENTS

2 ous
150 g de sucre
100 g de mantega
8 cullerades soperes de xocolata en pols
250 g de galetes maria

QUÈ PODEM APROFITAR:

Restes de galetes, mantega i xocolata en pols.

ELABORACIÓ:
  • Aixafar les galetes en un morter i afegir-hi tots els altres ingredients.
  • Posar la massa en un motlle folrat amb film o enrotllat com una botifarra i deixar reposar a la nevera.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Compra els ous a granel i portar l’ouera de casa.
  • Ves al mercat amb bosses reutilitzables, el cabàs o el carro. Evitaràs l’ús excessiu de bosses de plàstic.
RECICLA:

Closques d’ous.

Envàs de la mantega, la xocolata en pols i les galetes.

Envàs del sucre i caixa de les galetes.

Ampolla de conyac i pot de la melmelada.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Sandra Martínez Palacios

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: Xoriço de xocolata

  1. Sergi Salvany diu:

    Molt original!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>