Pollastre

INGREDIENTS

Pollastre
Canyella
Llorer
Una mica de fetge
Ametlles
Per a la picada: nou moscada, pebre, clau, all i julivert
Una miqueta de vi
Farina (opcional)

QUÈ PODEM APROFITAR:

Restes de pollastre i fetge i un culet de vi que ens quedi.

ELABORACIÓ:
  • Ofegar el pollastre amb canyella i llorer.
  • En un morter, preparar una picada amb nou moscada, pebre, clau, alls i julivert. Dissoldre-ho en una mica de vi i afegir-ho al pollastre.
  • Deixar que el pollastre es faci ben tendre.
  • Per altra banda, triturar una mica de fetge fregit amb ametlles i una mica d’aigua i afegir-ho també al pollastre.
  • Si es vol espessir la salsa s’hi pot afegir una mica de farina
BONES PRÀCTIQUES:
  • Compra les espècies a granel són molt més gustoses.
  • Ves al mercat amb bosses reutilitzables, el cabàs o el carro. Evitaràs l’ús excessiu de bosses de plàstic.
  • Compra el pollastre a la carnisseria, així t’estalvies l’envàs.
RECICLA:

Ossos del pollastre, tap de suro de l’ampolla de vi.

Tap dels pots de les espècies.

Envàs de la farina.

Ampolla del vi i pots de les espècies.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Ma Ángeles Sotero

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>