Pizza amb botifarra del bruc

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 butifarra o salsitxes del Bruc (ja cuites, les que sobren de la barbacoa)
Llesques de pa de pagès
Tomàquet fregit
Formatge ratllat (o bé podem ratllar alguna punta de formatge que tinguem a la nevera)
Orenga

QUÈ PODEM APROFITAR:

Quan fem una barbacoa sobint ens sobra menjar. A casa aprofitem les butifarres i les llesques de pa de pagès que ens sobren per fer-ne pizzes l’endemà i queden boníssimes. També podeu aprofitar els culs de formatge que tingueu a la nevera.

ELABORACIÓ:
  • Col·loquem a la plata del forn les llesques de pa de pagès que van sobrar.
  • Posem una cullerada de tomàquet fregit a cada llesca de pa i l’escampem.
  • Anem omplint les llesques de pa amb les butifarres o salsitxes tallades a rodanxes.
  • Posem per sobre formatge ratllat i orenga al gust.
  • Ho posem al forn a 280ºC uns 10-15 minuts.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Sempre que puguis compra productes a granel, sense envasos innecessaris, procura anar a comprar el pa amb una bossa de roba.
  • En cas d’haver de comprar productes envasats procura que l’envàs sigui de cartró o vidre.
  • Sempre que puguis busca la utilitat que poden tenir els residus que generes. El pot de vidre del tomàquet fregit es pot reutilitzar per guardar-hi aliments.
  • En el cas que hagis de llençar el pot de vidre, fes-ho sense taps ni tapes.
RECICLA:

Pell del formatge.

Paper de carnisseria.

Pot de tomàquet fregit, pot d’orenga.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Eva Belmonte i Pons

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>