Peres al vi

INGREDIENTS

Peres madures
Sucre
Vi
Canyella en branca
Ametlles garapinyades en trossos

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem les peres que estan madures o lletges i les restes de vi.

ELABORACIÓ:
  • Tallem les peres en trossos i les posem a bullir a una olla amb el vi negre, sucre i una branca de canyella.
  • Quan les peres estiguin toves, es posen en un recipient i a continuació afegim les ametlles garapinyades per sobre.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Evita que la flama del fogó sobresurti de la base del recipient o que aquest sigui més petit que el fogó ja que és escalfor que es perd.
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Compra les espècies a granel són molt més gustoses.
RECICLA:

Pells i cors de les peres, tap de suro de l’ampolla de vi.

Tap del pot de la canyella, pot de la canyella (si és de plàstic), envàs de les ametlles.

Ampolla de vi, pot de la canyella (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Maria Marchori Montoro

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>