Pastís de poma

INGREDIENTS

100 gr. de sucre
100 gr. de farina
1 pessic de sal
8 gr. de llevat
2 ous
125 gr. de mantega fosa
2 pomes netes (uns 200gr.)

QUÈ PODEM APROFITAR:

Pomes de fa dies o lletges.

ELABORACIÓ:
  • Pelar les pomes i tallar-les petitones.
  • Barrejar el sucre, la farina, la sal, el llevat i els ous.
  • Afegir-hi les pomes.
  • Coure-ho al forn a 180º uns 30-35 minuts.
  • Si tenim un grapat de panses també s’hi poden barrejar.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Sempre que puguis compra productes a granel, sense envasos innecessaris.
  • En cas d’haver de comprar productes envasats procura que l’envàs sigui de cartró o vidre.
  • Aprofita l’escalfor del forn per cuinar aliments que no necessitin massa temps de cocció, com per exemple, el pa torrat i el iogurt.
RECICLA:

Restes de menjar i les closques de l’ou.

Envàs de la sal, sobret del llevat i paper de la mantega.

Cartró de la mantega i paper del sucre i la farina.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Pepita Gamisans

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: Pastís de poma

  1. Sergi Salvany diu:

    Molt bó! ja l’he probat!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>