Pastís de poma (3)

INGREDIENTS

7 o 8 pomes
6 cullerades de farina
6 cullerades de sucre
6 cullerades d’oli
6 cullerades de llet
½ sobre de llevat
Pell ratllada de llimona
Melmelada

QUÈ PODEM APROFITAR:

Pomes una mica tocades, pell d’una llimona, restes de melmelada.

ELABORACIÓ:
  • Ratllar totes les pomes menys una.
  • Afegir-hi la resta dels ingredients i remenar bé.
  • Posar la barreja en un motlle prèviament untat amb mantega.
  • Tallar la poma restant en làmines fines i col•locar-les per sobre la massa.
  • Finalment podem untar una mica de melmelada per sobre les pomes laminades.
  • Coure al forn entre 35 i 45 minuts.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Compra els aliments necessaris, així evitem que se’ns facin malbé.
  • Evita comprar la fruita envasada. Si la compres a granel, t’estalvies l’envàs.
  • Sempre que puguis busca la utilitat que poden tenir els residus que generes. El pot de la melmelada, per fer melmelada casolana.
RECICLA:

Restes de fruita (el cor de les pomes).

Bric de la llet, ampolla de l’oli (si és de plàstic), sobre del llevat.

Envàs del sucre i de la farina.

Ampolla de l’oli (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Aurora Quintana

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>