Pastís de pollastre

INGREDIENTS

Restes de pollastre
Mantega
Api picat
Molla de pa
2 ous
1 tassa de caldo

QUÈ PODEM APROFITAR:

Quan ens sobra bastant pollastre cuinat (rostit o cuit), és ideal per fer un pastís de pollastre!

ELABORACIÓ:
  • Tallem el pollastre a bocinets fins tenir aproximadament el volum de 2 tasses.
  • En una font, prèviament engreixada amb mantega, posem una capa de pollastre i una capa d’api picat més la molla de pa a trossos. Fem capes, fins esgotar el pollastre.
  • Batem els ous amb una mica de sal i una tassa de caldo i ho tirem per sobre.
  • Ho posem al forn fins que quedi ben daurat.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Evitem comprar la fruita, verdura i la carn envasada. Sempre és millor comprar-ho a granel a fruiteria o carnisseria, així ens estalviem molts envasos.
  • Compreu els ous a granel i porteu l’ouera de casa.
  • Per evitar que se’ns assequi el pa, talleu-lo a trossos i congeleu-lo.
RECICLA:

Closques d’ou, ossos del pollastre, restes d’api.

Envàs de la mantega, ouera (si és de plàstic).

Ouera (si és de cartró).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Lluïsa Martínez Torondel

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>