Pasta de canelons o croquetes

INGREDIENTS

Restes de carn de la barbacoa
Ceba
Tomàquet
All
Una fulla de llorer
Un rajolí de conyac
Una mica de foie gras

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem el que ens sobra de fer una barbacoa. Com sempre, els ingredients de la recepta es poden modificar en funció del que tinguem a la nevera.

ELABORACIÓ:
  • Talleu tot el que ha sobrat de fer la barbacoa en trossets petits.
  • Feu un sofregit de tomàquet, ceba, alls i una fulla de llorer.
  • Quan el sofregit està quasi fet, afegiu-hi tota la carn.
  • Al final de la cocció hi podeu afegir un raget de conyac.
  • Espereu que l’alcohol s’evapori, afegiu una mica d’aigua i deixeu que es consumeixi tot el suc.
  • Tritureu-ho tot i afegiu-hi una mica de foie gras.
  • Amb la pasta resultant es poden fer canelons o croquetes.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Les restes de carn de la barbacoa, guarda-les a la nevera en un taper en comptes de fer servir film de plàstic o paper de plata.
  • Si fas servir una cuina elèctrica, apaga el fogó una mica abans de que la cocció sigui completa per tal d’aprofitar l’escalfor residual.
RECICLA:

Ossos de la carn i restes de les verdures.

Envàs del foie gras, tap de l’ampolla de conyac.

Ampolla de conyac.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Ma del Carmen Serra Sucorrats

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>