Pa de pessic de xocolata amb nous

INGREDIENTS

125 g de mantega
125 g de xocolata negra 70%
80 g de farina
80 g de sucre
3 ous
1 culleradeta de llevat en pols
3 cullerades soperes de llet
100 g de nous pelades i trossejades

QUÈ PODEM APROFITAR:

Restes de mantega i xocolata.

ELABORACIÓ:
  • Barrejar tots els ingredients (excepte les nous). Quan la massa ja estigui lligada, batre-la una estona més fent moviments amunt i avall perquè hi entri una mica d’aire i afegir-hi les nous.
  • Untar un motllo apte per a microones amb oli o mantega.
  • Posar la massa al motlle i coure-la al microones durant 6 minuts a màxima potència.
  • Deixar-ho 6 minuts més dins el microones apagat perquè s’acabi de fer.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Compra els ous a granel i porta de casa la ouera.
  • Compra els fruits secs a granel i amb closca, són més gustosos.
  • Ves al mercat amb bosses reutilitzables, el cabàs o el carro.
RECICLA:

Closques d’ous i closques de les nous (si no són pelades).

Envasos de la mantega, la xocolata i la llet.

Envasos de la farina, el sucre i la xocolata.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Sandra Martínez Palacios

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>