Pa de passic de pa sec

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 barra de mig de pa sec
4 o 5 ous
Canyella en pols
Mig vas d’anís
Pell ratllada de llimona
Xocolata
Pinyons
Una miqueta d’oli
Un sobre de llevat en pols
Una mica de llet

QUÈ PODEM APROFITAR:

Pa sec.

ELABORACIÓ:
  • Ratllar el pa i barrejar-lo amb els ous, la canyella, l’oli, l’anís, el llevat i una mica de llet.
  • Afegir-hi els trossos de xocolata i els pinyons i posa-ho tot al forn durant 40 o 45 minuts.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Podeu aprofitar l’escalfor del forn per reescalfar algun plat.
  • Compra les espècies a granel són molt més gustoses i estalviaràs generar més residus.
RECICLA:

Closques d’ous.

Envàs de la llet, de la xocolata, de l’oli (si és de plàstic) i del llevat, tap de l’ampolla d’anís i de l’oli.

Ouera de cartró.

Pot de l’anís.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Sandra Martínez Palacio

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>