Musclos farcits

INGREDIENTS

Musclos
Gambes
Vermut negre
All
Oli
Llorer

QUÈ PODEM APROFITAR:

Es poden aprofitar els musclos i les gambes que han sobrat de fer una paella.

ELABORACIÓ:
  • Es posen els musclos a una olla al foc, sense aigua, però posant una fulla de llorer i un gotet de vermut negre.
  • Quan estan oberts, se’ls hi treu una de les closques i es posen en una safata.
  • En una paella es posa una mica d’oli, es tallen uns alls i es fregeixen.
  • Afegim les gambes tallades a trossos i ho fregim tot junt.
  • Finalment, posem el farcit de gambes i alls per sobre dels musclos.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Eviteu que la flama del fogó sobresurti de la base del recipient o que aquest sigui més petit que el fogó, ja que si no es perd escalfor.
RECICLA:

Closques dels musclos, restes de gambes i restes d’all.

Tap de l’ampolla de l’oli i de l’ampolla de vermut, ampolla de l’oli (si és de plàstic).

Ampolla de l’oli (si és de vidre), ampolla del vermut.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Maria Marchori Montoro

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>