Mongetes amb cloïsses

INGREDIENTS

Restes de mongetes blanques
Cloïsses
Ceba
Vi blanc
Sal
Oli
Nou moscada

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem les mongetes blanques que hagin pogut sobrar d’un altre plat, com també si ha queda’t una mica de vi blanc d’un sopar o dinar.

ELABORACIÓ:
  • A una cassola posem oli i una ceba tallada en dauets.
  • Quan la ceba està fregida posem les cloïsses i una mica de vi blanc.
  • A continuació afegim sal, nou moscada i una mica de julivert.
  • Quan el vi ha reduït afegim les mongetes blanques, donem voltes fins que quedi fet.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Compra les espècies a granel són molt més gustoses.
  • Sempre que puguis busca la utilitat que poden tenir els residus que generes. Pots de llegums de vidre es poden utilitzar per guardar menjar.
RECICLA:

Restes de menjar (ceba, closques de les cloïsses….), tap de suro de l’ampolla de vi.

Tapa del pot de les mongetes, tap del potet de la nou moscada i potet (si és de plàstic), ampolla de l’oli (si és de plàstic), tap de l’ampolla de l’oli.

Pot de les mongetes, ampolla de vi, potet de la nou moscada (si és de vidre), ampolla de l’oli (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Maria Marchori Montoro

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>