Melmelada d’albercoc

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 Kg albercocs
600 g de sucre

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem els albercocs madurs. No llençar els pinyols doncs els podem aprofitar per a fer un licor.

ELABORACIÓ:
  • Escaldeu els albercocs, els peleu i espinyoleu (treure els pinyols).
  • Feu-los a trossos i poseu-los en una plata fonda alternant capes de trossos d’albercocs amb capes de sucre.
  • Deixeu-ho reposar 24 hores i en cabat podeu la fruita, el sucre i el suc que ha desprès en una cassola i feu-ho bullir, primer amb foc fort i després fluix durant tres quarts d’hora.
  • Quan sigui espessa retirar del foc i deixar refredar. Ficar-ho dins els pots de vidre i tapar-ho hermèticament.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Sempre que puguis compra la fruita a granel, sense envasos innecessaris.
  • A l’hora de bullir l’aigua, no esperis que surti calenta de l’aixeta, així estalviem aigua i energia.
  • Per emmagatzemar la melmelada reutilitza pots de vidre d’altres productes.
RECICLA:

Restes de la fruita

Paquet de sucre

RECEPTA PROPOSADA PER:

Recicla’t a la cuina

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>