Licor de pinyols d’albercocs

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Pinyols
Alcohol de 90º
Sucre
Aigua

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem els pinyols dels albercocs que hem fet servir per fer una melmelada o gelea per exemple.

ELABORACIÓ:
  • Aixafar els pinyols (mida d’un bol) i els barregem amb la mida d’un bol d’alcohol de 90º i ho deixem macerar d’un recipient durant 3 mesos.
  • Passat aquest temps, filtrem l’alcohol i ho repartim en 2 ampolles de litre.
  • Hi afegim un almívar lleuger fins omplir les ampolles (400g de sucre per litre d’aigua).
  • Deixar-ho reposar un o dos anys abans de tastar el licor.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Podeu aprofitar ampolles buides per fer-hi el licor.
RECICLA:

L’ampolla d’alcohol de 90º.

Envàs del sucre.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Sergi Salvany

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: Licor de pinyols d’albercocs

  1. Sergi Salvany diu:

    Molt bona aquesta recepta. Els catalans som l’ostia, fins i tot dels pinyols en fem licor! qui ho havia de dir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>