Licor de codony

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Peles de codony
Alcohol de 65º o aiguardent de conyac
1/4 Kg de sucre
1 got d’aigua

QUÈ PODEM APROFITAR:

Podem aprofitar les peles de codony de fer el codonyat.

ELABORACIÓ:
  • Posar a macerar les peles sis setmanes en alcohol dins una ampolla tancada.
  • Passat aquest temps, filtrem l’alcohol i el barregem amb un almívar fet amb 1/4 Kg de sucre i un got d’aigua.
  • Ficar-ho en ampolles de vidre i deixar-ho reposar 3 mesos abans de tastar.
BONES PRÀCTIQUES:
  • No cal comprar una ampolla de vidre, aprofitem-ne alguna usada que tinguem per casa, de vi per exemple.
  • Aprofita un pot de vidre de rosca per posar a macerar les peles amb l’alcohol.
RECICLA:

Restes de menjar.

Ampolla d’aigua.

Paper del sucre.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Sergi Salvany

Bookmark and Share