Humus

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Cigrons d’un caldo o de 1 pot
250 ml oli girasol
2 dents d’all
Sal
Pebre
Comí
Torradetes de pa

QUÈ PODEM APROFITAR:

Els cigrons que ens sobrin de fer l’amanida de cuscús o algun altre plat amb cigrons.

ELABORACIÓ:
  • Confitar els alls amb l’oli de girasol i reservar.
  • Rentar els cigrons i posar sal, pebre i comí.
  • Triturar amb la batedora i muntar amb l’oli.
  • Servir l’humus amb torradetes de pa.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si us sobra humus, es manté molt bé a la nevera dins un recipient amb tapa. No feu servir paper d’alumini o plàstic per embolicar-lo.
  • Sempre que puguis compra les espècies a granel són molt més gustoses.
  • Compra el pa amb la bossa de roba, evita la bossa de plàstic.
  • No llenceu l’oli usat per l’aigüera, aneu-lo guardant i porteu-lo a la deixalleria.
RECICLA:

Pells de l’all i restes d’espècies.

Envàs de la sal, l’ampolla d’oli aixafada, el tap del pot dels cigrons.

Capsa de les torradetes.

Pot de cigrons.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Carles Heras- Eco cuiner

Bookmark and Share