Hamburgueses variades

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
400 gr. de carn de vedella
Restes de verdures
Fruits secs trencats
Fruita
1 ou
Sal, pebre i espècies

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aquest és un plat per aprofitar la compra de verdura i fruita del dia abans, per fer “net” a la nevera.
Les hamburgueses es farceixen de tot allò que trobeu. També és bona idea utilitzar salses que tinguem, ketchup, olivada, maionesa i així cada vegada sortiran diferents.
És un plat ideal per a que els nens entenguin la importància de no llençar res de menjar, que tot es pot aprofitar i aconseguir uns plats divertits

ELABORACIÓ:
  • Poseu en un bol la carn, sal, espècies i pebre amb l’ou i remeneu.
  • Feu 8 boles de carn, d’uns 50 gr. cadascuna.
  • Si la verdura no estigués cuinada, saltegeu-la una mica.
  • Talleu la fruita.
  • Barregeu cada bola amb les verdures, fruites, fruits secs, etc.
  • Doneu-li forma i passeu-les per la planxa.
  • Poseu al plat i bon profit.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Demaneu al vostre carnisser de confiança que us piqui la carn, així reforceu el comerç local i els productes de proximitat.
  • Quan aneu a comprar la carn, demaneu que no us la serveixin ni amb safata de plàstic ni porexpan.
RECICLA:

Pells i closques dels fruits secs.

Paper de la carnisseria.

Ouera de cartró.

Pot del pebre.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Àngels Yllescas- Eco cuinera

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>