Hamburgueses de verdura amb mozzarella

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Patata i mongeta tendra.
Farina de galeta.
Mozzarela de la de posar a la pizza (ratllada).
All
Oli d’oliva

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aquestes hamburgueses són un bon recurs per fer-les servir d’acompanyament i les acostumo a fer amb les restes de patata i mongeta tendra…tot i que ben segur el resultat serà el mateix amb qualsevol altra verdura que ens hagi sobrat.

ELABORACIÓ:
  • Passarem per la paella la patata i mongeta tendra amb una mica d’oli i poc all.
  • Quan s’hagi escalfat, ho aixafem amb una forquilla i hi afegim força mozzarella. Amb la forquilla mateix, ho barrejem tot bé.
  • Seguidament hi tirem farina de galeta i ho barregem de nou.
  • Fem les hamburgueses una mica gruixudes, de la mida que ens sembli més oportuna.
  • Finalment les arrebossem, també amb farina de galeta.
  • Ja les tenim a punt per fregir, fins que agafin un to dauradet.
  • Us asseguro que us sorprendran!!!
BONES PRÀCTIQUES:
  • Guardem la mozzarella que ens sobri en un taper i evitem embolicar-la amb paper d’alumini o el film de plàstic d’un sol ús.
  • En cas d’haver de comprar productes envasats procura que l’envàs sigui de cartró o vidre.
  • Procurem que la mida del fogó no sigui més gran que la paella, evitarem pèrdues innecessàries d’energia.
RECICLA:

Pell de l’all i restes de menjar.

Embolcall de plàstic de la mozzarella, ampolla d’oli buida i aixafada.

Ampolla d’oli buida.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Assumpta Llorens de Capellades.

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>