Glaçons de caldo

INGREDIENTS

L’aigua de fer cloïsses o musclos al vapor.

QUÈ PODEM APROFITAR:

L’aigua de fer cloïsses o musclos al vapor (o qualsevol altre aliment).

ELABORACIÓ:
  • Poseu el caldo que deixen les cloïsses, els musclos o el que haguem cuinat al vapor en unes glaçoneres i congeleu-ho. Sempre que us faci falta una mica de caldo per fer una paella, per exemple, podeu fer servir un d’aquests glaçonets.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Abans de posar el caldo al congelador, deixeu-lo refredar.
  • Cuinant al vapor estalviem energia i aigua i a més, els aliments conserven més nutrients.
RECICLA:

Closques de les cloïsses i/o dels musclos.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Ma del Carmen Serra Sucorrats

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>