Gelea de Codony i poma

Gelea de codony
INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Peles i cors de codony.
Suc resultant de la bullida de la melmelada de codony, la poma i el sucre.

QUÈ PODEM APROFITAR:

Podem aprofitar les peles de codony i suc de fer la melmelada de codony i poma.

ELABORACIÓ:
  • Bullir amb poca aigua la pell i els cors del codony, durant uns 10 min.
  • Afegir-hi el suc resultant de la bullida de la melmelada de codony i poma.
  • Afegir 3/4 Kg de sucre per litre de mescla i fer-ho bullir tot junt 2 hores.
  • Deixar refredar i envasar-ho hermèticament en pots de vidre.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Sempre que puguis compra productes a granel, sense envasos innecessaris.
  • Per emmagatzemar la melmelada reutilitza pots de vidre d’altres productes.
RECICLA:

Restes de codony i de poma.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Sergi Salvany

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>