Gelat de crocant

INGREDIENTS

100 g de torró de Xixona
1 rovell d’ou
100 g de nata muntada

QUÈ PODEM APROFITAR:

Restes de torró de Xixona que ens hagin sobrat de Nadal.

ELABORACIÓ:
  • Moldre el torró amb l’ajut de la picadora. No massa fi, ja que és millor que s’hi trobi algun trosset d’ametlla.
  • Ho posem en un bol, afegim el rovell d’ou i remenem amb una cullera de fusta.
  • Quan estigui remenat, hi afegim la nata poc a poc fins que estigui tot barrejat.
  • Es posa en un motlle i al congelador.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Ves al mercat amb bosses reutilitzables, el cabàs o el carro. Evitaràs l’ús excessiu de bosses de plàstic.
  • Compreu els ous a granel i porteu de casa la ouera.
RECICLA:

Closca d’ou

Envàs de la nata i embolcall del torró.

Caixa del torró.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Montserrat Noguera

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>