ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
Quallada d’espàrrecs i coco

Quallada d'espàrrecs i coco
INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Restes d’espàrrecs
Restes del coco dels panellets
Llet
Sucre
Sobres de quallada

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem restes de verdures, com els espàrrecs, així com, restes del coco dels panellets.
És una bona idea fer-nos nosaltres mateixos els postres làctics, amb tots els sabors que vulguem (aprofitem les restes de fruites, fruits secs….).

ELABORACIÓ:
  • Talleu les restes d’espàrrecs en trossets petits.
  • Caramel·litzeu una mica de sucre i poseu al fons del got.
  • Feu la quallada com indica el sobre.
  • Afegiu els espàrrecs i el coco.
  • Deixeu quallar.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Compra les espècies a granel són molt més gustoses.
  • Sempre que puguis busca la utilitat que poden tenir els residus que generes. Pots de iogurt de vidre o de quallada es poden utilitzar per presentar aquest plat.
RECICLA:

Restes de menjar.

Sobre de la quallada i bric de la llet.

Cartró del sucre.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Recicla’t a la cuina Especial Nadal

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
Quallada d’espàrrecs i coco

  1. Retroenllaç: ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL | Recicla't a la cuina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>