ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
PASTÍS DE POLLASTRE DE NADAL AMB CRUIXENT DE FORMATGE

Quallada d'espàrrecs i coco
INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Restes del pollastre de Nadal
Restes de formatge
Puré de patata
Els fruits secs del pollastre de Nadal
Pebrots de piquillo
Nata

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem el pollastre i els fruits secs que ens hagin sobrat de Nadal, així com el puré de patata.

ELABORACIÓ:
  • Talleu el pollastre en trossets.
  • Folreu el motllo amb puré de patates que haurem barrejat amb els fruits secs del pollastre.
  • Poseu el pollastre al mig i el tapeu amb una mica de puré.
  • Enforneu just abans de servir.
  • Feu un cruixent amb una paella.
  • Feu una salsa triturant els pebrots i barregeu amb una mica de nata.
  • Poseu al centre el motllo, el cruixent a sobre i la salsa als costats.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Acostumar-se a reutilitzar les restes de menjar pot fer que descobrim noves receptes, molt millors que les d’un llibre.
  • Quan cuinem és una bona idea fer partícips als nens, cuinar pot ensenyar-los la importància d’aprofitar-ho tot i començar la seva educació en el reciclatge.
  • Aprofita l’escalfor del forn per cuinar altres aliments que no necessitin massa temps de cocció, com per exemple el pa o el iogurt.
  • Sempre que puguis tria els productes d’envasos de vidre abans que els productes que venen envasats en bric o plàstic. El vidre és 100% reciclable.
RECICLA:

Closques de fruits secs, pells del formatge.

El bric de la nata.

Pot dels pebrots

RECEPTA PROPOSADA PER:

Recicla’t a la cuina Especial Nadal

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
PASTÍS DE POLLASTRE DE NADAL AMB CRUIXENT DE FORMATGE

  1. Retroenllaç: ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL | Recicla't a la cuina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>