ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
GELATINA DE CAVA AMB TARONJA CONFITADA

Galetes nadalenques de fruites amb torró de xixona a la xocolata
INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Restes de cava
Restes de pela de taronja caramel·litzada
Fulls de gelatina
Sucre

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem el culs d’ampolla de cava i pells de taronja.

ELABORACIÓ:
  • Poseu a bullir el cava amb sucre, reservem una mica.
  • Deixeu-lo bullir durant uns 20 minuts.
  • Mentrestant, poseu en remull els fulls de gelatina (7 per litre).
  • Afegiu els fulls de gelatina, la taronja i la resta del cava i ho deixeu a la nevera unes 10 hores.
  • Esmicoleu la gelatina i serviu-la.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Els pots de vidre els pots netejar i omplir amb aquesta gelatina, és un regal original i alhora estaràs donant-li una utilitat al pot de vidre.
  • Sempre que puguis porta les ampolles de cava a la deixalleria, aquestes es netejaran i es reutilitzaran sense necessitat de fondre-les per fer noves ampolles.
  • Eviteu que la flama del fogó sobresurti de la base del recipient o que aquest sigui més petit que el fogó ja que és escalfor que es perd.
RECICLA:

Restes de menjar i tap de suro.

Capsa de la gelatina i cartró del sucre.

Ampolla de cava

RECEPTA PROPOSADA PER:

Recicla’t a la cuina Especial Nadal

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
GELATINA DE CAVA AMB TARONJA CONFITADA

  1. Retroenllaç: ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL | Recicla't a la cuina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>