ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
Galetes nadalenques de fruites amb torró de xixona a la xocolata

Galetes nadalenques de fruites amb torró de xixona a la xocolata
INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Fruites
Xocolata
Restes de torró

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem el torró de Xixona que ens hagi sobrat de les festes de Nadal.

ELABORACIÓ:
  • Tallem la fruita amb motllos nadalencs.
  • Desfem la xocolata.
  • Afegim part del torró a la meitat de la xocolata desfeta i reserveu l’altra meitat.
  • Deixem refredar a sobre d’una plata i tallem amb el mateix motllo.
  • Banyem per sobre amb una mica de xocolata.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si fas servir les fruites de temporada aconseguiràs un bon estalvi energètic, millors preus i bon sabor.
  • Ves al mercat amb bosses reutilitzables, el cabàs o el carro. Evitaràs l’ús excessiu de bosses de plàstic.
RECICLA:

Pells de les fruites.

Plàstic del torró.

Cartró del torró

RECEPTA PROPOSADA PER:

Recicla’t a la cuina Especial Nadal

Bookmark and Share

Una comentari en l'entrada: ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
Galetes nadalenques de fruites amb torró de xixona a la xocolata

  1. Retroenllaç: ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL | Recicla't a la cuina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>