Delícies de taronja

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
5 taronges pelades sense la part blanca
50 gr de mantega
Sucre
Vi blanc, conyac, etc. qualsevol alcohol que tinguem encetat
Canyella

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aquesta recepta es fa amb les taronges menys maques que tinguem.
Si guardem les taronges en un recipient de més d’un ús, podem menjar-les un parell de dies després, afegint una mica de formatge fresc, fem unes postres noves.
Les peles de les taronges guardeu-les, després de netejar-les. S’aprofiten per aromatitzar cremes, per fer pols de taronja, etc. Proveu de posar una pell de taronja dintre d’un pot de sucre, aquest tindrà un sabor diferent per les vostres infusions.

ELABORACIÓ:
  • Talleu quatre taronges en làmines de mig centímetre.
  • Poseu en una paella la mantega, la canyella i el suc d’una taronja.
  • Poseu les taronges a làmines.
  • Afegiu el sucre i el conyac, vi (o altre alcohol).
  • Deixeu-ho fins que s’evapori l’alcohol.
  • Serviu.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Aneu a comprar amb el cabàs, el carro o una bossa reutilitzable. Evitareu acumular moltes bosses de plàstic a casa.
  • Eviteu que la flama del fogó sobresurti de la base del recipient o que el fogó sigui més gran ja que és escalfor que es perd.
RECICLA:

Closques de l’ou i dels fruits secs i pells de fruites i verdures.

Paper de la carnisseria.

Cartró de la mantega i paper del sucre.

Ampolla de vi, conyac, etc. i pot de la canyella.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Àngels Yllescas- Eco cuinera

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>