Croquetes d’arròs

INGREDIENTS

Arròs
Safrà
Beixamel (llet, farina i mantega)
Nou moscada
Ou
Molla de pa
Llet

QUÈ PODEM APROFITAR:

L’arròs cuit que ha sobrat

ELABORACIÓ:
  • Si l’arròs és blanc li podem afegir safrà, si és de paella no caldrà.
  • Barregem l’arròs amb salsa beixamel.
  • Seguidament, li afegim un ou, nou moscada i molla de pa. Ho barregem tot i fem boletes.
  • Les fregim en una paella amb oli ben calent i…obtenim unes croquetes molt bones!
BONES PRÀCTIQUES:
  • Ves al mercat amb bosses reutilitzables, el cabàs o el carro. Evitaràs l’ús excessiu de bosses de plàstic.
  • Sempre que puguis busca la utilitat que poden tenir els residus que generes. Els potets de les espècies per guardar altres espècies.
  • Compra les espècies a granel, són molt més gustoses.
RECICLA:

Closques d’ou.

Bric de llet, envàs de l’arròs, pot de la safrà i la nou moscada (si és de plàstic), tap del pot de la safrà i la nou moscada, envàs de l’arròs, farina i mantega.

Pot de la safrà i la nou moscada (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Lluïsa Martínez Torondel

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>