Crema de verdures

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 patata
1 ceba
verdures que tinguem per la nevera
oli
sal
pebre
formatge tou (opcional)

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem les verdures que tinguem per la nevera.

ELABORACIÓ:
  • Daurem la ceba amb una mica d’oli, afegim la patata i la deixem daurar una mica.
  • Afegim les verdures que trobem per la nevera (pastanaga, porro, xampinyons, etc).
  • Deixem 10 min més i posem aigua fins cobrir, coure 30 min.
  • Triturar i pasar per un xino si és necesari.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Sempre que puguis compra verdures a granel, sense envasos innecessaris.
  • No esperis que l’aigua de l’aixeta surti calenta, així estalviem aigua i energia.
RECICLA:

Restes de verdura

Ampolla d’oli i l’envàs de la sal

Pot del pebre

RECEPTA PROPOSADA PER:

Carles Heras – Ecocuiner

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>