Crema de carxofes

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 ceba
1 patata
les fulles i el tronc de carxofes
1 llimona
2 talls de formatge

QUÈ PODEM APROFITAR:

Les fulles i troncs de les carxofes.

ELABORACIÓ:

  • Daurem la ceba i la patata, mentre rentem les fulles de carxofa i les posem amb aigua i llimona durant 10 minuts.
  • Posem a escórrer les carxofes i les posem dintre, deixem daurar i li posem l’aigua.
  • Coure 30 minuts.
  • Passar per un xino per enretirar la fibra, posar el formatge i rectificar de sal i pebre.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Sempre que puguis compra verdures a granel, sense envasos innecessaris.
  • No esperis que l’aigua de l’aixeta surti calenta, així estalviem aigua i energia.
RECICLA:

Pells de la patata, de la ceba i la llimona.

L’ampolla d’oli i l’envàs de la sal.

El pot del pebre.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Carles Heras– Eco cuiner

Bookmark and Share

3 comentaris a l'entrada: Crema de carxofes

  1. Recicla't a la Cuina diu:

    La crema de carxofes que es va fer ahir al taller de Cabrera de l’Anoia va sortir boníssima. Un consell de l’ecocuiner, en Carles, va ser fregir les patates amb una miqueta de mantega per donar-li més gust!

  2. Sergi Salvany diu:

    La crema boníssima! sembla mentida que amb 4 peles que carxofa que tots acostumem a tirar a l’orgànica :P es pugui fer un plat tant bo!

  3. Hola, vaig participar en el curs de Piera. Aquesta crema queda boníssima, jo l’ acompanyo amb formatge ratllat. La veritat és que sembla que no pugui ser però ens agrada a tota la família.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>