Consomé

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 llauna de musclos
1 llauna de bonítol
3 formatgets per untar (tipus caserio)

QUÈ PODEM APROFITAR:

Pa una mica sec, que s’en poden fer torrades.

ELABORACIÓ:
  • Posar tots els ingredients en el recipient de la batedora(inclòs l’oli del bonítol i el suc dels musclos). I Batre-ho.
  • Deixar refredar a la nevera.
  • Servir-ho untat en el pa torrat com si fos un paté.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si us sobra pa del dia, poseu-lo al congelador. Per aprofitar-lo el podeu torrar directament a la torradora.
  • Si heu de comprar productes envasats, millor que l’envàs sigui de vidre. El vidre és l’únic residu 100% reciclable.
RECICLA:

Les llaunes i embolcalls dels formatgets per untar.

Envasos de vidre de les conserves.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Josefa Miguel Gómez

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>