ENLLAÇOS D’INTERÈS
RECEPTES
- A la cuina, cada residu al seu contenidor
- Albergínies farcides
- All i oli de codony
- Amanida de cuscús
- Amanida tèbia
- Barca de carn de bou de mar
- Boletes de plàtan
- Canapés o “sushi” de formatge
- Caneló de patata i ou
- Carn amb “pencas”
- Carn en salsa
- Cassola de macarrons amb escalivada
- Cebes farcides
- Consomé
- Crema de bledes i cigrons amb sal de pernil
- Crema de carxofes
- Crema de verdures
- Croquetes d’arròs
- Croquetes de bledes i fruits secs
- Croquetes de llegums
- Delícies de taronja
- ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL Galetes nadalenques de fruites amb torró de xixona a la xocolata
- ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
GELATINA DE CAVA AMB TARONJA CONFITADA - ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
Quallada d’espàrrecs i coco - ESPECIAL RECEPTARI DE NADAL
PASTÍS DE POLLASTRE DE NADAL AMB CRUIXENT DE FORMATGE - Estofat de vedella
- Fideuà de pollastre amb bolets
- Galetes típiques holandeses
- Gelat de crocant
- Gelea de Codony i poma
- Glaçons de caldo
- Got de xocolata a la taronja amb peres al cava
- Hamburgueses de verdura amb mozzarella
- Hamburgueses variades
- Humus
- Licor de codony
- Licor de pinyols d’albercocs
- Llibre de cuina
- Melmelada d’albercoc
- Melmelada de l’àvia Montserrat
- Melmelada de taronja
- Migas de pa
- Mongetes amb cloïsses
- Mousse de llimona
- Musclos farcits
- Pa d’espaguetis
- Pa de passic de pa sec
- Pa de pessic de xocolata amb nous
- Paella d’arròs
- Pasta de canelons o croquetes
- Pastís de brossat amb gelatina de mel
- Pastís de ceba
- Pastís de fruites
- Pastís de pollastre
- Pastís de poma
- Pastís de poma (2)
- Pastís de poma (3)
- Peres al vi
- Pizza amb botifarra del bruc
- Pollastre
- Pregunta-ho als cuiners…
- Púding de peix
- Rosquilles fregides
- Salsa de formatge i codonyat
- Samfaina gratinada
- Sopa de bolets
- Sopa de ceba de la Montse
- Sopa de col amb pernil
- Sopa de fredolics
- Sopa de llet
- Sopa de macarrons
- Sopes de pa
- Suc de pera
- Torrijas amb canyella i fruits secs
- Torronada de cigrons
- Truita de colors
- Truita de samfaina
- Vedella amb bolets
- Xoriço de xocolata
-
Twitter: @reciclatcuina
- Could not connect to Twitter
ÚLTIMS COMENTARIS
- El receptari del Recicla’t a la cuina! | Recicla't a la cuina en Llibre de cuina
- Angels l'ecocuinera en Pregunta-ho als cuiners…
- Sergi Salvany en Pregunta-ho als cuiners…
- administradora en Pregunta-ho als cuiners…
- administradora en Pregunta-ho als cuiners…
Dissabte, 21 d'abril