Carn en salsa

INGREDIENTS

Restes de carn rostida
Ceba
Pebrot verd
Sal
Oli
Pastanagues
Tomàquets

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem les restes de carn d’un rostit.

ELABORACIÓ:
  • Es tallen les cebes, les pastanagues, els tomàquets i els pebrots verds a trossets petits.
  • Es posen a una paella amb una mica d’oli i sal i quan estigui tot fregit, es passa pel xinès.
  • A una cassola posem la salsa i la carn rostida i deixem que es faci a foc lent i removent contínuament.
  • Es pot afegir pebre negre o bitxo, si es vol.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Acostumar-se a reutilitzar les restes de menjar pot fer que descobrim noves receptes, molt millors que les d’un llibre.
  • Eviteu que la flama del fogó sobresurti de la base del recipient o que aquest sigui més petit que el fogó, ja que si no es perd escalfor.
RECICLA:

Restes de les hortalisses.

Envàs de la sal, tap de l’ampolla de l’oli i ampolla de l’oli (si és de plàstic).

Ampolla de l’oli (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Maria Marchori Montoro

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>