Caneló de patata i ou

INGREDIENTS

Patates bullides
Una mica de llet
Ous (en funció de les patates que tinguem)
Un rajolí d’oli

QUÈ PODEM APROFITAR:

Patates bullides o les de fer el caldo.

ELABORACIÓ:
  • Aixafeu les patates amb una forquilla i afegiu-hi llet fins a obtenir un puré melós.
  • Bateu els ous.
  • Tireu els ous en una paella calenta amb una miqueta d’oli com si anéssiu a fer una truita a la francesa. Poseu el puré enmig de l’ou i emboliqueu-lo com si fos un caneló.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic per conservar-lo.
  • Evita que la flama del fogó sobresurti de la base del recipient o que aquest sigui més petit que el fogó ja que és escalfor que es perd.
  • Ves al mercat amb bosses reutilitzables, el cabàs o el carro. Evitaràs l’ús excessiu de bosses de plàstic.
RECICLA:

Closques d’ous.

Bric de la llet, ampolla de l’oli (si és de plàstic), tap de l’ampolla d’oli.

Ouera de cartró.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Aurora Quintana

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>