Canapés o “sushi” de formatge

INGREDIENTS

Pernil dolç una mica gruixut, salmó o equivalent
Formatge “Philadelphia” per untar.
Prunes seques

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem els talls de pernil dolç, salmó o equivalent que ens sobrin.

ELABORACIÓ:
  • Estireu el tall de pernil, salmó o equivalent sobre un paper de forn.
  • Estirem el formatge per sobre.
  • Afegiu les prunes a sobre i cargoleu.
  • Ho guardeu a la nevera durant dos dies.
  • Ho traieu i ho talleu a trossos com si fos “sushi”.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Evita comprar productes envasats innecessàriment.
  • Sempre que puguis busca la utilitat que poden tenir els residus que generes. L’envàs del formatge d’untar pot servir per guardar-hi fruits secs.
RECICLA:

Restes de menjar.

Envàs de les prunes seques, del formatge d’untar, del pernil o salmó.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Àngels Yllescas, l’ecocuinera

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>