Boletes de plàtan

INGREDIENTS

Plàtans madurs
Sucre
Ou
Canyella
Ametlles en pols
Moscatell
Oli

QUÈ PODEM APROFITAR:

Aprofitem els plàtans madurs que han queda’t per la nevera i les restes d’una ampolla de moscatell.

ELABORACIÓ:
  • Xafem els plàtans madurs amb una forquilla.
  • Afegim una mica de sucre i ametlles en pols fins que quedi una massa amb la que podem fer boletes.
  • Batem un ou i afegim sucre, moscatell i canyella.
  • Arrebossem les boletes i les fregim en oli.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Si et sobra menjar guarda’l dins un taper i evita utilitzar paper d’alumini o film de plàstic.
  • Acostumar-se a reutilitzar les restes de menjar pot fer que descobrim noves receptes, molt millors que les d’un llibre.
  • Eviteu que la flama del fogó sobresurti de la base del recipient o que aquest sigui més petit que el fogó, ja que si no es perd escalfor.
RECICLA:

Pells dels plàtans i closca de l’ou.

Tap del pot de la canyella, pot de la canyella (si és de plàstic), envàs de les ametlles, tap de l’oli i ampolla de l’oli (si és de plàstic), tap de l’ampolla de moscatell.

Cartró del sucre.

Ampolla de moscatell i ampolla de l’oli i pot de la canyella (si és de vidre).

RECEPTA PROPOSADA PER:

Maria Marchori Montoro

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>