Barca de carn de bou de mar

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
1 llauna de musclos al natural
2 cullerades soperes de maionesa
2 cullerades soperes de ketxup
6 tiretes de cranc
6 anxoves
Unes endívies o fulles d’enciam

QUÈ PODEM APROFITAR:

Fulles d’enciam o endívies que s’estiguin fent malbé.

ELABORACIÓ:
  • Netegeu les espines de les anxoves i assequeu-les.
  • Escórrer bé els musclos.
  • Barrejar tots els ingredients en el pot de la batedora.
  • Netejar les endívies o fulles d’enciam.
  • Farcir-les amb la salsa triturada.
BONES PRÀCTIQUES:
  • La maionesa és un ingredient molt fàcil de fer a casa, serà molt més bona i
    saludable i evitareu generar nous residus.
RECICLA:

La llauna dels músclos en conserva, el pot del ketxup, l’embolcall de les tires de cranc i la llauna d’anxoves.

El pot de la maionesa.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Maria José Cervantes Sirvente

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>