Amanida tèbia

INGREDIENTS

Per a 4 persones:
Fulles d’amanida (enciam, escarola, canonges, rúcula, etc.)
Fruits secs picats (les restes de les bosses de fruits secs on queden tot de restes esmicolades)
Una mica de pernil o el que es tingui per la nevera
Un tall de formatge de cabra o similar.

QUÈ PODEM APROFITAR:

Fulles d’enciam i fruits secs trencats i esmicolats.

ELABORACIÓ:
  • Posar-ho tot al microones un parell de minuts.
  • amanir amb una vinagreta d’oli, vinagre, mel i pebre negre.
BONES PRÀCTIQUES:
  • Sempre que puguis compra els fruits secs a granel, seran més gustosos i estalviaràs envasos d’un sol ús.
  • Quan vagis a comprar assegura’t que l’origen dels enciams és proper a casa teva i no venen de molt lluny. Aquests seran més gustosos i contribuiràs a reforçar el comerç local i a reduir les emissions de diòxid de carboni associades al transport.
  • Guarda les restes de formatge en un “tàper” i evita el film de plàstic o bosses d’un sol ús.
RECICLA:

Restes de menjar.

L’envàs del formatge i la bossa dels fruits secs.

RECEPTA PROPOSADA PER:

Rosa Maria Palau – (Primer taller a Castellolí)

Bookmark and Share

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>